Opdateringer på siden

Undo opdatering

En lille jule update, det er nu ændret så man kan undo lige så mange runder man har lyst til. Database strukturen har tidligere givet problemer med dette, men da vi nu har omdesignet den er det nu muligt. Vi håber folk har haft en god jul, og får et godt nytår. I løbet af det nye år vil vi have fokus på individuelt statstik under turnerings statistik fanen. Så man kan få mere indsigt i sit eget spil. Hvis der er andre ønsker til opdateringer på hjemmesiden, så skriv endelig en mail til laksestuen@laksestuen.dk så kan det være vi kan få det implementeret.

Turnerings opdateringen

Så kom der endelig en ny opdatering på siden, og vi håber det er en i kan bruge til noget. Som nogen har lagt mærke til har løbende legede lidt med formlen for hvordan point skal gives ud, og vil nok forsætte med det, det næste lange stykke tid. Vi kan godt se det kan være til gene for andre. Vi har derfor gjort det muligt selv at styre pointene ved at oprette en turnering. Der er flere fordele ved at benytte en turnering.

  • Styre point formlen.
  • Holde en samlet score.
  • Se statistik over spillede runder.

Man kan læse mere om det under turnerings fanen, som eksempel på den statistik der i øjeblikket er tilgængelig, kan man evt. tjekke vores turnering for Blok 1 ud, ved at gå ind under statistik fanen og søge "LaksestuenBlok1". Der vil løbende blive videre udviklet på det. Hvis man har en nogle spil man godt kunne tænke sig at samle til en turnering, kan i skrive en mail til laksestuen@laksestuen.dk, og så kan det være vi kan finde ud af noget.

Nyt design

Som det nok kan ses på siden, så har laksestuen fået et nyt design, men dette er ikke det eneste der er sket på siden, læs mere nedenfor.


Vi har valgt at opdatere designet på siden, årsagen til det tænker jeg ikke er nødvendig, det gamle design var mildest taget forfærdeligt. Vi håber det nye design er mere brugervenligt og behageligt for øjnene.
Udover blot at opdatere designet, har vi også valgt at opdatere pointsystemet. Vi har længe oplevet det er alt for fordelagtigt at melde lavt og så tage mange stik, der er ikke den store risiko i det og det giver for mange point at gå over.

F.eks ved en melding på 9 vip hvor man tager 10 stik giver det med det gamle system 8 point, hvorimod hvis man melder 10 vip og tager 10 stik giver det også kun 8 point, selvom der er en langt større risiko ved den melding. Med det nye point system ville det give 5 point for en 9 vip 10 stik, og 9 point for en 10 vip 10 stik. Man bliver dermed belønnet for den ekstra risiko

Formlen for point

Hvis man er intresseret i den tekniske formel for at regne pointene er den givet ved:

Hvis man går hjem: c^(S-8)*(1+(ST-S)/h)*b*M*N

Hvis man ikke går hjem: c^(S-8)*(-1+ST-S/h)*M*N

Hvor c er en eksponentiel faktor, S er stik meldt, ST er stik taget, b er gå hjem bonus, h er hældningen, M er meldingen og N er en normeringsfaktor. De vigtige faktorer vi her har ændret på er c og h. Vi har øget c så man bliver belønnet for at melde højere, og vi har øget h, så man bliver belønnet mindre for at gå over.

c N h b
Før 2.25 1 1 1.25
Nye 2.718 0.75 2 1.25

Sammenlign selv

Før

Efter

Fremadrettede

Vi vil arbejde på at få færdiggjort statstik siden, og rette evt. fejl der er opstået i forbindelse med det nye design.